©2018 by Halper Experiment. Proudly created with Wix.com

Halper Music

Ez az oldal Halper László különböző zenei projektjeit és az egyes formációk koncertjeinek dátumait és helyszíneit ismerteti .

 

Koncertek

Az összes dátum megtekintéséhez görgesse végig a listát!

 
 

Projektek

Halper-Hendrix Experiment

A Halper-Hendrix Experiment zenekar Jimi Hendrix számait játssza jazzes felfogásban. A zenekar rendszerint kvartett, kvintett és szextett felállásban játszik, ahol az alapzenekart  különféle összetételű fúvósszekció egészíti ki. A szextett formáció gyakran koncertezik az amerikai énekessel, Ric Toldonnal, valamint a szintén amerikai énekesnővel, Gisele Jacksonnal.

A Halper Music jelenleg ötféle formációban működik

Halper-Hendrix
World

Ez a felállás a világzene irányába nyit új távlatokat az zenekar hangzásvilága számára. Az alap ritmusszekció a cimbalomművész Balogh Kálmán mellett az ugyancsak nemzetközi hírű művésszel, Szokolay „Dongó” Balázzsal egészül ki, aki különböző népi furulyák megszólaltatásával teszi különlegessé a zenekar hangzását.

Halper Quintet

A Halper Quintet Halper László kompozícióit játssza. A zenekar zenei világában a bebop korszakra jellemző altszaxofon-trombita fúvósszekció által képviselt hagyományos jazzes hangzás keveredik a ritmusszekció fúziós hangvételével.

Halper Experiment feat. Törőcsik Franciska

Ez a formáció Halper László és Kosztyu Zsolt szerzeményeit játssza. Törőcsik Franciska, a zenekar énekese, a fiatal színészgeneráció egyik kiemelkedő alakja. Az együttes hangzását az alap ritmusszekciót kiegészítő vonósok (hegedű, brácsa. cselló) és szopránszaxofon teszik izgalmassá.

Urban Noises

Az Urban Noises Halper László egyik korábbi zenekarának újabb verziója. Az együttes repertoárját a korábbi UNo szerzemények mellet új kompozíciók alkotják.

MAGYAR NYELVŰ TÁJÉKOZTATÓ LETÖLTÉSE

 

Zenészek

 

Halper László

Gitár

Videó

 
 

Képgaléria

 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now